Alle PC'er bliver langsommere efterhånden som man bruger den. Der er ikke tale om, at PC'en bliver slidt rent fysisk, men at installationen efterhånden er fuld af fejl og ting og sager man ikke har bedt om.
Nogle af disse er:
  • Der opstår mange fejl i Windows registreringsdatabase - det er desværre helt "naturligt" og uundgårligt.
  • Små "spion programmer" (MalWare) som efterlades af mange hjemmesider man besøger.
  • "Huller" i hvordan data er lagret på harddisken.
  • Cookies fra besøgte hjemmesider.
  • Manglende opdateringer til Windows
  • Programmer som man ikke anvender

JESnet tilbyder at rense din PC for fejl således at den hastighedsmæssigt kommer tilbage til som den var da du tog den i brug første gang.
Fast pris kr. 495,- + moms

<-- tilbage til oversigt